Sami Nuutinen toiminnanvetäjäksi Salamoihin

MESTIS / Uutinen
Entinen liigakiekkoilija Sami Nuutinen aloittaa Kirkkonummen Salamoiden lyhyen historian kolmantena toiminnanvetäjänä.

Sami Nuutinen, 36, seuraa tehtävässään Risto Natusta ja Jussi Heinoa.

- Ei ollut vaikeaa tavata vanhaa tuttua jo 20 vuoden ajalta ja sopia alan miehen tulemisesta vaativiin puikkoihin. Uskon homman kääntyvän nyt positiivisen tuloksen puolelle, varsinkin kun Stanley Cup –kannukin lähestyy Salamoiden kotipuolta joukkueen "kummisedän" tuomana, HC Salamoiden manageri Markku Kulmala lausuu muistuttaen seuran entisen osaomistajan Teemu Selänteen menestyksestä Anaheimissa.

Sami Nuutisella on takanaan pitkä pelaajaura puolustajan tontilla. Tilillä on nuorten MM-kilpailut ja kahdeksan SM-liigakautta pääkaupunkiseudun joukkueissa ja HPK:ssa. Tutuiksi ovat tulleet myös Ruotsin, Norjan ja Saksan pääsarjat.

Pelaajauran päättymisen jälkeen Nuutinen on tehnyt mediatöitä, ennen kuin palaa nyt kaukalon laidalle ja jääkiekon pariin. Päätavoitteina Salamoissa on pelaajien perusasioista huolehtiminen, organisaation kehittäminen sekä seuran näkyvyyden ja paikallisten yritysten kanssa tehtävän yhteistyön lisääminen.

- Meidän tehtävä on laittaa taustat kuntoon, ettei pelaajan tarvitse miettiä muuta kuin pelaamista. Odotan tulevalta kaudelta melkoisia haasteita sekä toivon ja odotan Salamoilta menestystä, Nuutinen linjaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle