TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Sami Karppinen Hokin päävalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Sami Karppinen ei jatka KalPan A-junioreiden päävalmentajana enää ensi kaudella. Neljä vuotta A-junioreita Kuopiossa valmentanut luotsi on solminut sopimuksen Mestiksessä pelaavan Kajaanin Hokin kanssa.

Sami Karppinen on Kajaanin Hokin seuraava päävalmentaja. 34-vuotiaalla Karppisella olisi ollut sopimus vielä ensi kaudesta KalPan A-junioreiden päävalmentajana, mutta sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

– Hokista soitettiin Sami Kapaselle ja kysyttiin, saako kanssani neuvotella. Hokille annettiin lupa, ja kiitän tästä mahdollisuudesta saada edetä urallani. Suuri luottamuksen osoitus mielestäni ja siitä hatunnosto sekä Samille että Kimmo Kapaselle, suitsuttaa Hokin tuore päävalmentaja Karppinen tyytyväisenä Savon Sanomien verkkosivuilla.

Karppinen on valmentanut neljä edellistä kautta Kuopiossa, ja kirkkaimpana saavutuksena miehellä on kaudella 2007-2008 voitettu KalPan seurahistorian ensimmäinen A-nuorten Suomen mestaruus. Karppiselta löytyy pelaajakokemusta Oulun Kärppien C-junioreista, TuTon ja Raahe-Kiekon A-junioreista sekä muun muassa silloisesta kakkosdivisioonasta Kajaanin Hokista.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös