TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Sami Heinonen torjuu loppukauden Bluesissa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Seurakiertolaiseksi tällä kaudella joutunut Sami Heinonen koppaa kauden loppuun asti kiekkoja Bluesissa. HPK vuokrasi Heinosen Bluesille, ja tämä pönkittää entisestään espoolaisten maalivahtiosastoa, jota jo aiemmin vahvistivat Jarmo Myllyksen ja Mika Oksan paluut sairastuvalta.

Heinonen torjui Bluesissa syyskaudella erinomaisella menestyksellä, kun joukkueen ainoaksi vahdiksi jäänyt A-juniori Jere Myllyniemi väsähti rajun työtaakan alla. Nyt Bluesilla on koossa vakuuttava ja kokenut maalivahtikolmikko, mutta peliaikaa ei varmastikaan riitä kaikille.

Heinonen on tällä kaudella ehtinyt torjumaan kiekkoja myös Mestiksessä sekä Kiekko-Vantaan että Hyvinkään Ahmojen riveissä. Heinosen odotettiinkin jatkavan kauden loppuun Ahmoissa, ja HPK:n hyvittävän hyvinkääläisille heidän kapteeninsa Olli Korkeavuoren kaappauksen liigajäille. Ahmat käy loppuillan aikana vielä neuvotteluita, mutta torjuntavastuun kantanee kevään ajan Sami Kitinprami, joka siirtyi Hyvinkäälle aiemmin Kajaanin Hokista.

- Meillä on ensisijaisesti tähtäimessä varmistaa play off -paikkamme ja sitä myöten menestyä kevään pudotuspeleissä. Alkukauden loukkaantumisongelmista johtuen halusimme varmistaa, että meillä on tarvittaessa käytössämme kolme hyvää maalivahtia, Bluesin toiminnanjohtaja Christian Ruuttu kertoi seuran kotisivuilla.

Neuvotteluita Mestiksen suuntaan käynyt, sormivammastaan toipumassa oleva Mikko Viitanen päätti jäädä Bluesiin kahdeksanneksi puolustajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle