TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Salmelaisen osoitteeksi Tanska

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Joensuun Jokipojissa hyökännyt ja Mestiksen mestaruuden voittanut Tobias Salmelainen siirtyy kiekkoilemaan ulkomaille. Miehen uusi osoite on Tanskan pääsarjajoukkue Herning Blue Fox.

HIFK:ssa kiekko-oppinsa saanut, mutta monissa eri suomalaisjoukkueissa niin SM-liiga- kuin Mestis-tasollakin kierrellyt 25-vuotias Tobias Salmelainen lähtee luomaan uraa ulkomaille. Salmelaisen uusi joukkue on Tanskan pääsarjan moninkertainen mestariyhdistelmä Herning Blue Fox, jonka kanssa suomalaishyökkääjä allekirjoitti yksivuotisen pelaajasopimuksen.

– Tobias on nuori ja nopea hyökkääjä, joka on innokas kokeilemaan jotain uutta. Hänellä oli hieno viime kausi Jokipojissa ja toivottavasti hän voi jatkaa kehitystä myös täällä Herningissä, sanoo tanskalaisseuran urheilupäällikkö Todd Björkstrand.

Viime kaudella Salmelainen nakutti Joensuun Jokipoikien riveissä Mestiksen 40 runkosarjaottelussa tehot 20+15. Kevään pudotuspeleissä miehen pistetili komistui 10 (3+7) merkinnällä yhdeksässä koitoksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle