Salmela ja Julkunenkin jatkavat Lahdessa

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans tiedotti jälleen kahdesta jatkosopimuksesta. Puolustaja Anssi Salmela jatkaa seurassa tulevallakin kaudella, samoin laitahyökkääjä Olli Julkunen.

21-vuotias Salmela tuli Pelicansiin lainasopimuksella Tapparasta lokakuussa. Tampereella taitava puolustaja jäi vähälle peliajalle, mutta on Lahdessa noussut kauden aikana tärkeäksi lenkiksi Pelicans-ryhmässä. Yhteensä Salmela on kauden aikana pelannut 46 liigaottelua ja tehnyt niissä kahdeksan maalia sekä kerännyt yhtä monta syöttöpistettä.

Julkunen taas on 24-vuotias oululaislähtöinen hyökkääjä, jonka tie SM-liigaan on vienyt Ruotsin ja Mestiksen kautta. Täksi kaudeksi Julkunen palasi Lahteen Kiekko-Vantaan Mestis-ryhmästä. Hän on 54 pelaamassaan ottelussa esitellyt laukaustaan seitsemässä osumassa. Tilille on tullut myös kaksi syöttöpistettä.

Salmelan ja Julkusen jatkopestien myötä lahtelaisseuralla on kasassa tulevaksi kaudeksi jo 21 pelaajasopimusta. Näin joukkue pääsee aloittamaan valmistautumisen ensi syksyn koitoksiin hyvissä ajoin.

» Lähetä palautetta toimitukselle