TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Salamoiden pelaajarunko kasassa

MESTIS / Uutinen
Maanantaina jääharjoitukset aloittaneella Kirkkonummen Salamoilla on koossa yksitoista pelaajasopimusta pääosin joukkuetta jo viime talvena edustaneiden pelaajien kanssa. Jyrki Tuukkasen aisapariksi joukkueen valmennukseen saapuu Paul Högbacka.
uutinen

Simo Vehviläinen HC Vsetiniin
[lue lisää]

Puolustajista Salamoissa jatkavat viime kaudelta tutut Pekka Huhtaniemi, Mikko Sairanen ja Timo Pieninkeroinen. Uutena miehenä kirkkonummelaispakistoon liittyy Bluesin A-nuorista Juhani Kaisjoki.

– Kaisjoki on pienikokoinen, liikkuva, sähäkkä ja taisteleva puolustaja. Saa nähdä, miten koko riittää Mestiksessä, kuvailee päävalmentaja Jyrki Tuukkanen.

Pelaajaringissä on mukana ollut myös Joni Purola. Try-out-puolustajista lähellä sopimusta ovat viime talvena Haukoissa pelannut Joni Öhberg sekä II-divisioonan GrIFK:ta edustanut, rullakiekon maajoukkuetason kookas puolustaja Ville Parkkulainen.

Hyökkääjistä Salamoissa jatkavat Immo Suutarinen ja Iippo Suutarinen, Matias Keränen, Simo Romo, Jarno Niinimäki sekä Timo Korhonen. Myös kesken armeijan häiritsemän viime kauden Bluesin A-nuoriin siirtynyt Markku Flinck palaa Kirkkonummen Mestis-joukkueeseen.

– Flinckiltä odotan erittäin paljon. Hän on osoittanut aktiivista otetta ja halua eteenpäin menoon ja läpimurtoon. Myös viime kaudella kokoonpanoon murtautuneelle Timo Korhoselle kaavailen isoa ruutua täksi talveksi, Tuukkanen sanoo.

Kaiken kaikkiaan Salamoiden maanantaina alkaneissa jääharjoituksissa oli paikalla 25 pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Valmiina pelaajiston pitäisi olla Kirkkonummella elokuun lopussa pelattavan turnauksen aikaan.

– Olo on levollinen, ja olen iloinen ja tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Filosofiamme on, että tulemme olemaan ei-fyysinen, mutta hyvin liikkuva joukkue, joka ei yllä taitotasossa kärkijoukkueiden tasolle, mutta joka pelaa taitotasonsa ylärajoilla jo viime kevään Sport-sarjassa nähdyn hyvän fiiliksen turvin, Tuukkanen linjaa.

Avukseen valmennukseen Tuukkanen saa aiemmin Kiekko-Vantaan ja Haukkojen penkin takana Jami Kaupin aisaparina toimineen 44-vuotiaan Paul Högbackan. Pelaajaurallaan Högbacka hyökkäsi SM-liigassa HIFK:n ja Lahden Reippaan paidassa.

Ensimmäisen harjoitusottelunsa Salamat pelaa perjantaina 4.8. Jokereiden A-nuoria vastaan Helsingin Areenan kakkoshallissa kello 18.00 alkaen, ja lauantaina 5. päivä on ohjelmassa harjoitusturnaus Kotkassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle