Saku Salmela Ässien takalinjoille − "Halusin tulla Poriin kehittymään"

LIIGA / Uutinen
Salmela haluaa vastuuta Ässissä.
Ässät kiinnitti kaksivuotisella sopimuksella puolustukseensa HIFK:n Saku Salmelan.

Puolustaja Saku Salmela, 27, siirtyy HIFK:sta Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Salmela edusti helsinkiläisjoukkuetta kaksi edellistä kautta, ja päättyneellä kaudella hän teki 57 runkosarjaottelussa tehopisteet 2+4. Pudotuspeleissä puolustaja kirjautti yhden syöttöpisteen neljässä ottelussa.

− Saamme Salmelasta hyvin liikkuvan ja kamppailevan puolustajan, joka haluaa eteenpäin urallaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi joukkueen verkkosivuilla.

HIFK:n lisäksi Salmela on pelannut Liigaa Ilveksessä. Kokemusta hänellä on Suomen korkeimmalta sarjatasolta yhteensä 212 runkosarjaottelun verran.

− Halusin tulla Poriin kehittymään. Tavoitteena on saada enemmän vastuuta ja kuulua niiden pelaajien joukkoon, jotka ovat kentällä ottelun ratkaisuhetkillä, Salmela kertoi.

Aiemmin tällä viikolla Ässät teki kolmivuotiset sopimukset 17-vuotiaan Lenni Killisen ja 18-vuotiaan Juuso Ketolan kanssa. Killinen siirtyy Poriin Espoosta, missä hän pelasi muun muassa Nuorten SM-liigaa Bluesissa. Puolustajana pelaava Ketola on Ässien kasvatti.

» Lähetä palautetta toimitukselle