Saksa, Kanada ja Venäjä täydensivät miehistöjään

MAAJOUKKUE / Uutinen
Tässä vaiheessa turnausta joukkueet saavat lisätä kokoonpanoonsa viisi uutta pelaaja eli joukkueessa saa olla maksimissaan yhteensä 28 pelaajaa. Otteluihin näistä saa kuitenkin edelleen nimetä vain 22. Saksa, Kanada ja Venäjä käyttivät tätä mahdollisuutta hyväkseen ja lisäsivät uusia pelureita listoihinsa.

Turnauksen kotijoukkue Saksa on liittänyt kisamiehistöönsä hyökkääjä Sven Felskin (Berlin Polar Bears) ja puolustaja Christoph Schubertin (München Barons). Felski saapuu korvaamaan heti turnauksen avausottelussa loukkaantunutta Mark MacKayta, kun taas Schubertin tuloon vaikutti Erich Goldmannin käsivamma.

Kanadan joukkue täydentyy kahdella miehellä: keskushyökkääjä Kirk Muller (Dallas) ja laitahyökkääjä Daniel Marois (Ambri-Piotta) ovat uudet vaahteranlehtipaidan päälleen pukevat miehet. Kaksikosta ainakaan Muller ei kuitenkaan todennäköisesti ehdi vielä Yhdysvaltoja vastaan pelattavaan puolivälieräotteluun. Kanadan joukkueessa on myös miinusmerkkistä pelaajaliikennettä, sillä Bostonin keskushyökkääjä Joe Thornton joutuu jättämään turnauksen kesken aivotärähdyksen takia. Aikaisemmin saman kohtalon koki leukaluunsa murtanut Mike Peca.

Venäjän joukkuetta täydentää puolestaan Nashville Predatorsin kookas laitahyökkääjä Denis Arkhipov.

» Lähetä palautetta toimitukselle