TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Sakari Pietilä alle 18-vuotiaiden peräsimeen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Päättyneellä kaudella Tampereen Ilvestä valmentanut Sakari Pietilä jatkaa uraansa maajoukkueympyröissä. Pietilä on nimitetty Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen valmentajaksi.

Sakari Pietilän apuvalmentajaksi nimitettiin Kalle Kaskinen, joka on toiminut Turun Palloseuran liigajoukkueen apuvalmentajana.

– On hienoa päästä ohjaamaan ja opastamaan nuoria, energisiä ja eteenpäin haluavia jääkiekkoilijoita, joilla kaikilla on tulevaisuus avoimena edessään. Pyrin kokemukseni avulla auttamaan pelaajia myös kaukalon ulkopuolisissa asioissa ja näin helpottamaan jääkiekkoilijan uran alkumetrejä, Pietilä kommentoi Jääkiekkoliiton verkkosivuilla.

Suomi saavutti alle 18-vuotiaiden MM-kisoista tänä vuonna pronssia. Fargossa Yhdysvalloissa pelatuissa kisoissa Suomea valmensi Mika Marttila, joka keskittyy jatkossa päätoimeensa Espoon Bluesin valmennuspäällikkönä.

Pietilän ja Kaskisen komentoon siirtyneen maajoukkueen kausi 2009-2010 huipentuu maalis-huhtikuun taitteessa Valko-Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle