SaiPasta Nikon uusi työnantaja

LIIGA / Uutinen
Nikko suuntaa Lappeenrantaan.
KalPan kanssa sopimuksensa purkanut Joni Nikko jatkaa uraansa SaiPan riveissä.

Joni Nikon sopimus lappeenrantalaisjoukkueen kanssa käsittää loppukauden sekä kaksi seuraavaa kautta. 22-vuotias hyökkääjä liittyy uuden joukkueensa vahvuuteen heti.

− Hienoilla mietteillä siirryn SaiPaan. Tämä on tavallaan uusi alku minulle ja olen siitä erittäin innoissani. Kiinnostus sopimuksen tekemiseen oli molemmin puolin kova, Nikko totesi.

Hyökkääjä tehtaili KalPassa alkukauden aikana 12 ottelussa tehot 1+3. Alle 20-vuotiaiden maailmanmestarijoukkuueeseenkin kuulunut Nikko on edustanut KalPan lisäksi Liigassa aiemmin Lukkoa.

Nikko on kuluvalla kaudella pelannut CHL:ää KalPassa, joten hän ei ole edustuskelpoinen SaiPa-paidassa kyseisessä turnauksessa.

− Pystyn tuomaan SaiPalle vahvaa maalineduspelaamista, suoraviivaisuutta. Maaleja yritän kovasti tietysti tehdä ja touhuta maalinedustalla. Se on minulla selkeä vahvuus ja semmoinen asia, jota yritän tuoda esille, kertoi Nikko.

− Kisapuiston pienempi kaukalo ja erilainen pelityyli sopivat minulle varmasti hyvin. Uskon, että yhteinen sävel kaukalossa löytyy nopeasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle