BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

SaiPassa pelaajaliikennettä

LIIGA / Uutinen
SaiPan nuorten pelaajien osastolla tapahtuu pieniä muutoksia. Mestiksen Salamoiden laitahyökkääjä Ari Katavisto siirtyy Lappeenrantaan ja SaiPan Mikko Silvennoinen matkaa vuorostaan Kirkkonummelle. SaiPan sopimuksenalaisena oleva Juha Jokiraita siirtyy lainapestille Kouvolan KooKoohon.

Espoolaislähtöinen 24-vuotias tekee paluun liigajäille SaiPan pelipaidassa. Raamikas Katavisto on pelannut Suomen sarjojen lisäksi myös kanadalaista OHL:ää Toronto St. Michael's Majorsin riveissä. Kataviston SaiPa-pesti kestää noin kaksi viikkoa. SaiPan valmentaja Hannu Järvenpää ei kasaa Kataviston harteille suuria paineita.

– Artun rooli SaiPassa on hänestä itsestään kiinni, mutta odotamme hänen pelaavan nimenomaan omilla vahvuuksillaan. Ei Katavisto tule SaiPaan sateentekijäksi, mutta hän tuo joukkueeseen uutta pirteyttä helvetinmoisella taistelullaan.

Viime kesänä SaiPan kanssa 1+1 -mallisen jatkosopimuksen tehnyt Juha Jokiraita jatkaa Mestiksen pelaamista lainapapereilla KooKoossa. Jokiraidan testipesti Kouvolassa kestää ensi alkuun seuraavat viisi ottelua. Syyskauden aikana Joensuun Jokipojissa mainiosti onnistuneen Jokiraidan kehityskulku on noteerattu myös SaiPassa.

– Jokiraidalle on eduksi saada pelata vastuullisessa roolissa Mestiksessä. Ei olisi mitään järkeä tuoda häntä SaiPan 7.-8. puolustajaksi. Juhan kehittyminen on huomattu ja hänen runsas peliaikansa Mestiksessä on, vanhaa sanontaa käyttääkseni, kuin laittaisi rahaa pankkiin.

SaiPassa lähinnä nelosketjussa pelannut Mikko Silvennoinen hakee lisää jääaikaa Kirkkonummen Salamoiden riveistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle