TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

SaiPan Silvennoinen lainalle Kouvolaan

MESTIS / Uutinen
SaiPan Mikko Silvennoinen tulee helpottamaan KooKoon pelaajapulaa. Hyökkääjä pelaa kouvolalaisten riveissä tämän viikon kaksi kamppailua.

20-vuotias Silvennoinen siirtyi Lappeenrantaan täksi kaudeksi kasvattiseurastaan Jokereista. Hän on pelannut alkukauden aikana viisi SM-liigaottelua, viime kaudella liigapelejä kertyi narripaidoissa kymmenen. Miesten sarjoissa hyökkääjä ei ole vielä pistetiliään avannut, mutta junioreissa tahti on ollut varsin tehokas. Tämän kauden viidestä A-nuorten ottelustaan Silvennoinen on kerännyt pisteet 1+3. Viime kaudella hän oli jokerinuorten paras pistemies ja koko sarjankin pistepörssissä seitsemäs. Silvennoinen kuului viime kaudella myös Mestis-joukkueita vastaan pelanneeseen alle kaksikymppisten maajoukkueeseen.

Silvennoisen on tarkoitus pelata KooKoon riveissä torstaina Haukkoja sekä perjantaina Salamoita vastaan, ja palata sitten takaisin Lappeenrantaan. KooKoolla on tarvetta uusille hyökkääjille, sillä sairastuvalle on joutunut kolme avainhyökkääjää. Janne Jaakkolan kausi on jo ohi, Tatu Kattelus on sivussa vielä tämän viikon ottelut, eikä ennen Hokki-ottelua loukkaantuneen Reino Soijärvenkään pelaaminen ole varmaa. Try-outilla olevan Jussi-Mikko Makkosen koeaika jatkuu vielä sovittuun tapaan seuraavat kaksi ottelua.

lähde: www.kookoo.fi

» Lähetä palautetta toimitukselle