SaiPan rivit harvenivat kesken ottelun - päävalmentaja Santaselle ulosajo

LIIGA / Uutinen
Ari Santanen joutui jättämään ottelun kesken tuomariston päätöksellä.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Liigassa viimeisenä olevan SaiPan uskomaton epäonni jatkuu loukkaantumisten osalta. Rivit harvenivat myös penkin takana.

SaiPan kokoonpanosta puuttui jo ennen lauantai-illan ottelua Jukureita vastaan yhdeksän pelaajaa. Tilanne on vain pahentunut Mikkelissä kahden pelatun erän jälkeen.

Kahden erän jälkeen ottelun ovat joutuneet jättämään kesken puolustaja Markus Kojo sekä hyökkääjät Tero Koskiranta ja Kim Strömberg. Näiden loukkaantumisten jälkeen SaiPan tehokkain kunnossa oleva pelaaja illan ottelussa oli puolustaja William Mäkinen tehoilla 2+10. 

Lisäksi reilu minuutti ennen toisen erän loppua SaiPan päävalmentaja Ari Santanen tulistui Koskirannan loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta sen verran, että ottelun tuomaristo päätyi heittämään Santasen katsomon puolelle.

Koskiranta palasi kuitenkin lappeenrantalaisten onneksi ottelun kolmanteen erään.

Parhaita pelaajiaan ennen siirtorajaa myyneen SaiPan kokoonpanossa hyökkääjät Jimi Aavikko ja Jesse Hallikas tekevät liigadebyyttinsä. Lisäksi Kristian Afanasjevilla, Lauri Piirosella ja Henry Maarnelalla on liigakokemusta yhteensä vain muutamia pelejä.

Juttua muokattu 18.2.2017 klo 18.52: Koskiranta palasi ottelun kolmanteen erään.

» Lähetä palautetta toimitukselle