SaiPan Mikko Kinnunen loppukaudeksi KooKoon paitaan

MESTIS / Uutinen
KooKoota tällä kaudella yhdeksässä ottelussa vahvistanut SaiPan hyökkääjä Mikko Kinnunen pelaa loppukauden kouvolalaisjoukkueessa. Sen sijaan KooKoon monivuotisen luottovahdin Sami Heikkisen pelit on pelattu tämän kauden osalta.

KooKoon valmentaja Reijo Mansikka tiedotti lauantain Kouvolan Sanomissa SaiPan hyökkääjän Mikko Kinnusen vahvistavan KooKoota loppukauden ajan. Kinnunen on esiintynyt KooKoo-paidassa tällä kaudella jo yhdeksässä ottelussa saalistaen tehot 1+7 ja +6. Mestis-peleissä Mansikka on käyttänyt Kinnusta aloittajana tärkeissä aloituksissa hyvällä menestyksellä, ja varsinkin syksyn viimeisillä kierroksilla Kinnunen on muodostanut vaarallisen tutkaparin Tomi Pölläsen kanssa.

SaiPassa Kinnusen peliaika on ollut vähäistä, eikä tehoja ole syntynyt kauden kahdessakymmenessä ottelussa kuin 1+2. Viime kaudella aiemmin Kuopiossa ja Joensuussa pelannut 23-vuotias keskushyökkääjä merkkautti pelaamissaan 23 liigaottelussa tehot 5+2.

Sen sijaan KooKoon monivuotista luottovahtia Sami Heikkistä ei enää jäällä tämän kauden aikana nähdä. Alkukaudesta nivusvaivoista kärsineen maalivahdin polvi ei kestä pelaamista, eikä turhia riskejä haluta ottaa. Heikkinen kokeili kauden aikana pelaamista Mestiksessä yhden ottelun (19 torjuntaa, 5 päästettyä maalia) ja Suomi-sarjan AaKoossa muutaman ottelun verran.

Näin lähes koko kauden KooKoon pelaavana maalivahtina toiminut Carl Grahn saa kantaa päävastuun joukkueen maalivahtipelistä jatkossakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle