SaiPan Jääskeläinen loppukaudeksi Ketterään

LIIGA / Uutinen
Jääskeläinen kiekkoilee loppukauden Suomi-sarjassa.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPan hyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Suomi-sarjan kärkijoukkue Ketterään.

Joona Jääskeläinen on pelannut kuluvalla kaudella 28 Liiga-ottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt kolme. 20-vuotias hyökkääjä on lisäksi pelannut kaksi ottelua SaiPan A-nuorissa ja neljä CHL-ottelua SaiPan riveissä.

− Ihan hyvillä fiiliksillä lähden Imatralle. Toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan Ketterää Mestikseen. Siten voisin saada positiivisen päätöksen kauteen, joka ei ole sujunut tavoitteiden mukaisesti, Jääskeläinen totesi.

Ketterän pelaaja-asioista vastaava Turkka Partanen oli hyvin tyytyväinen SaiPalta saatuun apuun.

− Hienoa että SaiPassa pystyttiin vaikeassa tilanteessa ajattelemaan myös Ketterää. Tämä on osoitus siitä, että Etelä-Karjalainen jääkiekkoyhteistyö toimii. Meillä on tavoitteena nousu ensi kaudeksi Mestikseen ja näen että tavoite on yhteinen, Partanen kertoi.

− Täytyy myös nostaa hattua Joonalle. Hänellä oli vaihtoehtona pelata loppukausi Liigassa, mutta hän päätti tulla auttamaan meitä. Joona tuo hyökkäykseemme leveyttä kevään peleissä.

SaiPa tiedotti myös, että SaPKossa lainalla pelannut Janne Kettunen palaa loppukaudeksi SaiPan riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle