TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

SaiPan ensi kauden hyökkäys rakentuu - kapteeni ja maalinsylkijä jatkavat

LIIGA / Uutinen
Kohon jatkosopimus julkaistiin tunteikkaan videon muodossa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
SaiPa tiedotti mediakuutiollaan ennen SaiPa-JYP-ottelun alkua kapteeni Ville Kohon jatkosopimuksesta.

Koko ammattilaisuraansa SaiPaa edustanut Ville Koho, 36, on solminut lappeenrantalaisseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Sopimus pitää Kohon Saimaan rannoilla kevääseen 2019.

Kuluva kausi on Koholle seitsemästoista pääsarjatasolla. Imatralaislähtöinen keskushyökkääjä on edustanut koko 764 ottelun mittaisen Liiga-uransa ajan SaiPaa. Sputnikeissa vyölle on kertynyt myös kahdeksan CHL-ottelua.

Tällä kaudella Koho on pelaamissaan 41 ottelussa viimeistellyt tehot 7+14=21. Tehotilasto on kolmen pykälän verran plussalla. Kuluva kausi 2017-18 on Koholle peräti yhdestoista SaiPan kapteenina.

Kohon lisäksi SaiPa-hyökkäyksessä jatkaa kaudella 2018-19 myös Ahti Oksanen. Bluesin juniorijoukkueet kolunnut EJK-kasvatti pelasi viisi edellistä kautta Pohjois-Amerikan kaukaloissa. Viime kaudella Oksanen esiintyi ECHL-liigan Greenville Swamp Rabbitsissa, jossa kirkkonummelaislähtöinen laitahyökkääjä tehoili likipitäen piste per peli -tahtiin.

Debyyttikaudellaan Liigassa Oksanen on summannut 52 pelaamassaan Liiga-ottelussa tehot 15+10=25, jotka oikeuttavat SaiPan sisäisen maalipörssin kärkisijaan. Liigan maalipörssissä Oksanen on sijalla 24.

Oksasen jatkosta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Saimaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle