ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

SaiPalle tukku pelaajasopimuksia

LIIGA / Uutinen
Puolustajat Brian Salcido ja Jarno Lippojoki ovat solmineet SaiPan kanssa kauden 2011–2012 kattavan sopimuksen. Lisäksi SaiPa on solminut sopimukset kolmen juniorin kanssa.

Brian Salcido saapui Lappeenrantaan kesken viime kauden Sparta Prahasta. Hän pelasi keltamustissa lopulta vain 11 ottelua tehopistein 1+4=5, sillä joulukuussa keskisormeen osunut lyöntilaukaus käytännössä päätti kauden.

Sormi operoitiin kauden aikana ja toistamiseen alkukesästä Yhdysvalloissa, mutta Salcidon mukaan kaikki on nyt hyvin.

– Sormeen tuli talvella operaation jälkeen tulehdus ja kausi päättyi siihen. Sitä korjattiin vielä pari viikkoa sitten täällä ja se tuntuu nyt melkein normaalilta. Olen päässyt luistelemaan ja käsittelemään kiekkoa. Olen kohta täydessä kunnossa ja valmis pelaamaan, puolustaja kertoo kuulumisiaan.

Amerikkalaispuolustaja saapuu Lappeenrantaan syyskuun lopulla.


Brian Salcidon ruoska heiluu Kisapuistossa ensi kaudellakin.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Jarno Lippojoki on SaiPan kasvatti, joka on pelannut urallaan 162 SM-liigan runkosarjaottelua tehopistein 14+8=22. Puolustaja on edustanut SaiPaa melkein koko uransa ajan. Kaudella 2008–2009 kovalaukauksinen puolustaja pelasi 26 ottelua mestaruuden voittaneen JYPin takalinjoilla.

– Ihan hyvät tunnelmat. Vähän aikaa sopimusasioiden selviämistä jouduin odottamaan. Ensimmäistä kertaa urallani oli tilanne, etten heti päässyt jatkamaan kauden jälkeen treenejä joukkueen kanssa, Lippojoki toteaa.

– Viime kaudesta jäi hyvä olo. Sain paljon vastuuta ja onnistumisiakin tuli. Se oli tärkeää parin melkein pelaamattoman vuoden jälkeen. Itseluottamus alkaa pikku hiljaa palata sille tasolle kuin pitääkin. Sen kautta pelaamiseen tulee tasaisuutta, puolustaja jatkaa.

SaiPa on solminut sopimukset myös kolmen juniorin kanssa. Hyökkääjä Toni Rehusen ja puolustaja Miika Huhtasen sopimukset kattavat seuraavat kolme kautta ja hyökkääjä Joni Suutarin sopimus on mallia 2+1 seuran optiolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle