SaiPalle tukku jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
SM-liigan runkosarjassa sijalle 12 jäänyt SaiPa on solminut jatkosopimukset Anssi Löfmanin, Mikko Pukan ja Per Savilahti-Naganderin kanssa. Lisäksi SaiPa käytti maalivahti Andreas Bernardin option ensi kaudesta.

SaiPa julkisti tiistai-iltana neljä pelaajasopimusta kaudeksi 2011–2012. Hyökkääjä Anssi Löfman ja puolustaja Mikko Pukka tekivät seuran kanssa kahden ja Per Savilahti-Nagander yhden kauden jatkosopimukset.

23-vuotias Löfman solmi kahden vuoden jatkosopimuksen ja jatkaa kasvattajaseurassaan kevääseen 2013 asti. Hyökkääjä on pelannut koko uransa SaiPassa ja esiintynyt seuran paidassa 186 ottelussa tehden niissä 51 (23+28) tehopistettä.

– Täällä on ollut hyvä pelata ja tunnen, että pystyn kehittymään tulevan kahden vuoden aikana vielä lisää. Sen takia tein tämän ratkaisun, Löfman toteaa seuran verkkosivuilla.

Myös puolustaja Mikko Pukan jatkosopimus on kahden kauden mittainen. Kolme kautta SaiPaa edustanut puolustaja pelasi tällä kaudella kaikissa runkosarjaotteluissa yhteistehoin 3+5=8.

– Vaikka kausi oli joukkueelle vaikea, niin olin todella tyytyväinen olooni täällä. Minulla oli sen takia intresseissä jatkosopimus, Pukka kertoo.

Lisäksi SaiPa kertoi 1+1-vuotisella sopimuksella aiemmin pelanneen Per Savilahti-Naganderin jatkosta. Ruotsalainen kirjasi tällä kaudella tililleen yhden maalin ja seitsemän syöttöä ja solmi SaiPan kanssa uuden sopimuksen ensi kaudesta. Seura käytti myös italialaistorjuja Andreas Bernardin option. Bernard pääsi kokeilemaan taitojaan SM-liigajäillä neljästi.

SaiPalla on kasassa 27 pelaajasopimusta. Joukkueen kirjoilla on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja kuusitoista hyökkääjää.


Puolustaja Per Savilahti-Nagander solmi SaiPan kanssa uuden sopimuksen kaudelle 2011-2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle