TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

SaiPalle tärkeitä jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
SaiPa on solminut runkopelaajiensa kanssa jatkosopimuksia. SaiPan tarjouksiin ovat iskeneet kiinni hyökkääjät Eetu Qvist, Teemu Paakkarinen ja Ville Koho. Myös puolustaja Ossi-Petteri Grönholm jatkaa SaiPassa.

Liigan parhaisiin jarruketjuihin kuuluva SaiPan vitja Mika SkyttäVille KohoTeemu Paakkarinen jatkaa ensi kaudellakin kokonaisuudessaan SaiPassa.

SaiPa käytti jo joulukuussa Skytän option ensi kaudesta.

Koho solmi SaiPan kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Hyvänä aloittajana tunnetun Ketterä-kasvatti Kohon tehot SaiPassa ovat tällä kaudella 5+6 ja rangaistuksia on tilille kertynyt 14 minuuttia.

Paakkarisen sopimus on mallia 1+1 vuotta. Paakkarinen pelaa ensimmäistä liigakauttaan ja on napannut kestopaikan pelaavasta kokoonpanosta. Toisen polven liigapelaaja ja SaiPan oma kasvatti Paakkarinen on nakuttanut kauden otteluissa 5+4 tehopistettä ja ottanut 42 minuuttia jäähyjä.

Eetu Qvist jatkaa SaiPassa vielä ainakin ensi kauden. KalPan kasvatin toinen SaiPa-kausi saa jatkoa vielä kolmannella. Qvistin tehot tällä kaudella ovat 8+9.

Puolustuksessa Kisapuiston yleisön suosikiksi noussut Ossi-Petteri Grönholm jatkaa SaiPassa seuraavat kaksi kautta. Kovia taklauksia alati jakeleva Grönholm on raisulla pelityylillään ansainnut sopimuksensa kovan työn kautta. Tämän kauden alun Grönholm vietti Suomi-sarjan Kotkan Titaaneissa, mutta try-outin kautta pelipaikan SaiPasta vallannut Ossi-Petteri saa siis pelata kevään paineettomasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle