SaiPalle sekä lupaavia että huonoja uutisia sairastuvalta - Rony Ahonen pitkälle huilille

LIIGA / Uutinen
SaiPan puolustaja Rony Ahonen on joutunut pitkälle sairauslomalle.
Kuva © Kalle Mantere - kalle.mantere@jatkoaika.com
SaiPan terveystilanteesta on joulutauolla tarkentunut hyviä uutisia, mutta myös yksi tieto pidemmästä poissaolosta.

SaiPan puolustajan Rony Ahosen loukkaantuminen on vaatinut leikkaushoidon. Leikkaus on suoritettu ja puolustaja joutuu tämän hetken tiedon mukaan olemaan sivussa ainakin helmikuun maaottelutaukoon asti.  

Ahonen on pelannut kuluvalla kaudella SaiPa-paidassa 23 ottelua ja saalistanut tehopisteet 0+7=7. 

SaiPalle on kantaunut sairastuvalta myös hyviä uutisia. Jaakko Rissanen, Jesse Mankinen ja Patrick Davis ovat palanneet mukaan lappeenrantalaisten harjoituksiin. Miesten pelikunto selviää ensi viikolla, mutta saattaa olla, että jokainen on SaiPan käytettävissä, kun pelit taas jatkuvat. 

Keskushyökkääjä Roope Hämäläinen on puolestaan kyennyt aloittamaan jo harjoittelun, mutta miehen pelikunnon suhteen on liian aikaista tehdä arviota. 

Stefano Giliati pystynee sen sijaan aloittamaan harjoittelun vasta joulutauon jälkeen. Hyökkääjän pelikuntoon tervehtyminen vienee vielä useamman viikon. 

Liigan sarjataulukon kolmantena majaileva SaiPa jatkaa pelejään perjantaina 27. joulukuuta, jolloin lappeenrantalaiset kohtaavat Bluesin. SaiPaa ovat vaivanneet useat loukkaantumiset. Tällä hetkellä keltamustapaitaisten sairastuvalla on kuusi miestä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle