IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

SaiPalle kova menetys - Davisin sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
Davis pelasi viime kauden KalPassa.
Kuva © Timo Savela
SaiPaan tulevaksi kaudeksi palanneen hyökkääjä Patrick Davisin pelaajasopimus on purettu hänen terveydentilansa vuoksi.

Davisia on vaivannut vanha vamma jo pidemmän aikaa ja nyt tilanne muuttui siten, että sopimuksen purku oli ainut vaihtoehto. 

− Loukkaannuin pari vuotta sitten ja se on vaivannut minua siitä lähtien. Nyt tilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Olen puhunut asiasta monen lääkärin kanssa ja leikkaus olisi ainoa mahdollisuus parantaa tilannetta, mutta en halua enää enempää leikkauksia tämän vamman takia. Tästä syystä en pelaa ensi kaudella jääkiekkoa ja otan nyt aikaa itselleni miettiäkseni mitä tulevaisuudessa tulen tekemään, Davis kertoi.

− En tiedä päättyykö kiekkourani tähän varmasti, mutta ensi kauden osalta ei ole mitään tehtävissä. Haluan välittää pahoitteluni faneille ja SaiPan organisaatiolle. Odotin todella innoissani paluuta Lappeenrantaan, mutta nyt minun on tehtävä ratkaisuja, jotka ovat terveyteni kannalta oikeita.

Jenkkihyökkääjä pelasi Suomessa kaikkiaan kolmen kauden ajan SaiPassa, KalPassa ja Kärpissä, jossa voitti Suomen mestaruuden kaudella 2014-15. 29-vuotias laitahyökkääjä on esiintynyt urallaan myös yhdeksässä NHL-ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle