JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

SaiPalla pelaajapula

LIIGA / Uutinen
Pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva SaiPa on ajautunut pahaan pelaajapulaan. SaiPalla on edessään perjantaina vierasottelu Turussa paikallista Palloseuraa vastaan ja lauantaina joukkue matkaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Pelaajapakka on joukkueella melkoisen sekaisin, pelikielloista ja loukkaantumisista johtuen.

SaiPa-Jokerit-ottelussa nuori huökkääjä Jonne Virtanen ja puolustuksessa luutiva Joonas Rönnberg saivat tililleen ottelurangaistukset, ja huilaavat ainakin perjantaisen TPS-ottelun.

Loukkaantumislistalla ovat pitkäaikaispotilaina hyökkääjät Eetu Holma ja Joni Lappalainen. Holmaa odotellaan kaukaloon vasta helmikuun alussa ja Lappalainen menettänee koko kauden. Lappalaisen kohdalla on vaarana jopa koko uran päättyminen polvivammaan.

Nilkkapotilaita joukkueessa on kolme. Tulehduksesta kärsivän Pauli Levokarin lisäksi nilkkavammasta kärsivät Teemu Paakkarinen ja Joni Yli-Torkko.

Joukkueen kapteenia Ville Kohoa vaivaa kylkivamma ja hänen paluunsa on monen muun pelaajan tavoin avoin.

Viimeisin loukkaantuja oli SaiPa-Jokerit-ottelussa hyökkääjä Mikko Hakkarainen, joka loukkasi solisluunsa. Solisluun epäillään katkenneen ja se tietäisi Hakkaraiselle pitkää huilia.

SaiPalta puuttuu pahimmassa tapauksessa perjantain TPS-ottelussa kaksi runkopuolustajaa sekä peräti seitsemän hyökkääjää.

» Lähetä palautetta toimitukselle