SaiPa vahvistaa rivejään

LIIGA / Uutinen
Jakub Čutta kiekkoilee loppukauden Lappeenrannassa.
Kuva © Getty Images
SaiPa hankki vahvistusta sekä puolustukseensa että hyökkäykseensä. Dave Spinan ja Jakub Čuttan sopimukset kattavat loppukauden.

Dave Spina on kuluvalla kaudella pelannut MODOssa 37 ottelua tehoilla 2+7. 30-vuotiaalla amerikkalaishyökkääjällä on kokemusta myös AHL:stä, jossa hän on pelannut yhteensä 386 runkosarja- ja pudotuspeliä. Kauden 2011-2012 Spina pelasi Saksan DEL-liigassa.

− Spina on erittäin hyvä liikkumaan ja tuo erikoistilanteisiin lisää vaihtoehtoja. Hänellä on pari kautta Ruotsin pääsarjaa takana. Tämä vuosi on ollut vaikeampi ja energiaa on varmasti paljon, arvioi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

Jakub Čutta puolestaan siirtyy Lappeenrantaan Tšekin liigasta Bili Tygri Liberecin joukkueesta. 32-vuotias tšekkipuolustaja on tehnyt 29 ottelussa tehot 3+4. Čutta on pelannut kahdeksan NHL-ottelua Washington Capitalsissa sekä 326 runkosarja- ja pudotuspeliä AHL:ssä. Kauden 2007-2008 Čutta pelasi Venäjällä.

− Čutta on isokokoinen, mutta silti hyvin liikkuva puolustaja. Hän tuo fyysisyyttä meidän peräpäähän, kertoo Tuomenoksa.

» Lähetä palautetta toimitukselle