TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

SaiPa tyhjenee: Jarmo Myllys Ruotsiin, Joni Yli-Torkko Lukkoon

LIIGA / Uutinen
SaiPan kokenut maalivahti Jarmo Myllys seuraa monien muiden SaiPan pelaajien luistimenjälkiä ja siirtää varusteensa toisen joukkueen koppiin loppukauden ajaksi. Uusi suunta on Ruotsi ja seura HV-71. SaiPasta poistuu myös laituri Joni Yli-Torkko, joka matkaa Rauman Lukkoon. Yli-Torkon sopimus astuu voimaan heti ja kestää tämän kauden jälkeen vielä seuraavat kaksi kautta.

Pelaajavirta SaiPasta muualle jatkuu vilkkaana. Jo aiemmin lähteneiden Sami Kaartisen, Tuomas Vänttisen, Antti Weckströmin, Antti Bruunin, Vladimir Machuldan ja Riku-Petteri Lehtosen joukkoon ovat siis viimeisimpinä liittyneet Jarmo Myllys ja Joni Yli-Torkko.

Tulopuolella SaiPassa on tällä hetkellä vain kaksi nimeä, Harri Tikkanen ja Olli Malmivaara.

SaiPan Ilkka Kaarna kommentoi Myllyksen siirtoa ja loppukauden maalivahtitilannetta seuraavasti:

- HV-71 tarvitsi maalivahtia, koska Liv loukkaantui. Sieltä kyseltiin Jamoa ja kun Jamo itsekin halusi loppukaudeksi lähteä, oli homma sillä selvä. Paperit hoidettiin kuntoon tänään aamulla yhdeksän aikaan.

- Loppukaudella meillä tulee Kuokkasen parina pelaamaan A-nuorten Esa-Tapio Palmu. Palmu pelaa loistavaa kautta A:ssa. A:lla on 3 peliä päällekkäin liigajoukkueen kanssa ja noissa peleissä Palmu pelaa A:ssa ja liigassa on mukana Lauri Lipsanen, toinen A-junnu maalivahti. Emme siis halua vaarantaa A-nuorten pudotuspelitaistelua.

- Myllyksen vuokraus käsittää loppukauden ja hän palaa SaiPaan ensi kaudeksi.

Joni Yli-Torkko poistui siis Rauman Lukkoon ja Kaarna kommentoi siirtymistä seuraavasti:

- Jonin kanssa keskusteltiin moneen kertaan ja kun hän itse ilmaisi lähtöhalunsa, oli tilanne aika selvä. Joni olisi joka tapauksessa lähtenyt kauden jälkeen.

Julkisuudessa paljon spekuloidun Pasi Nielikäisen tilanteen Kaarna kertoi seuraavasti:

- Pasi pelaa meillä huomenna, tällä hetkellä ei ole mitään muuta tietoa.

SaiPan riveissä huomisessa ottelussa Ilvestä vastaan pelaa Tuomas Vänttinen, joka siirtyi loppukaudeksi Mestiksen KooKoohon. Vänttisellä on SaiPan kanssa sopimus ensi kaudesta.

Eilen liigadebyyttinsä tehnyt B-juniori-ikäinen Janne Kolehmainen jatkaa edustuksessa huomennakin Ilvestä vastaan.

- Ei tässä tilanteessa ole mitään puolusteltavaa fanien, median jne suuntaan, Kaarna jatkoi.

- Kovia ratkaisuja on OY:n aikana tehtävä. Emme voi vaipua samaan tilanteesen kuin RY:n aikana, jolloin vastuita siirrettiin aina eteenpäin ja sitten kaikki räjähti käsiin.

SaiPaan mahdollisesti tulevista uusista pelaajista Kaarna ei halunnut spekuloida vielä mitään:

- Katsotaan mitä tämä ja huominen päivä tuovat tullessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle