BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

SaiPa teki sopimuksia

LIIGA / Uutinen
SaiPa julkaisi tänään tukun sopimuksia, joten ensi kauden joukkueen kasaaminen jatkuu vauhdilla. Sopimusten joukossa on jatkosopimuksia nykyisille pelaajille ja kaksi uutta pelaajaa.

Uusia sopimuksia SaiPa julkaisi seitsemän kappaletta. Nykyisistä pelaajista jatkoa sopimuksiinsa saivat puolustajat Antti Weckström ja Juha Pursiainen, molemmat 1 vuosi jatkoa. Lisäksi hyökkääjät Ville Koho, Teemu Somppi ja Lubomir Vaic ovat sopineet vuoden jatkosta joukkueessa.

Täysin uutena pelaajana joukkueeseen liittyy 23-vuotias laitahyökkääjä Kalle Kerman KalPasta. 182-senttinen ja 84-kiloinen Kerman saalisti 43 Mestis-ottelussa tehot 17+16=33. Kerman oli yksi osallistujista SaiPan hiljattain pitämällä "training campilla". Kermanin sopimus on kaksivuotinen.

Toinen uusi nimi joukkueessa on maalivahti Ville Hostikka. Hostikka on SaiPan omia kasvatteja ja tulleekin olemaan ensi kaudella A-nuorten ykkösmaalivahti ja liigajoukkueen kolmosvahti. Myös Hostikan sopimus on kaksivuotinen.

Uusista sopimuksen tehneistä pelaajista A-nuorten Suomen mestaruutta olivat voittamassa Somppi, Koho, Weckström, Pursiainen ja Hostikka. Joten nuorta kaartia on palkittu menestyksestä, sopimuksilla miesten joukkueeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle