SaiPa solmi jatkosopimuksia - McIntyre jatkaa Saimaan rannalla

LIIGA / Uutinen
McIntyre pelaa SaiPassa ensi kaudellakin.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
SaiPa on solminut jatkosopimukset hyökkääjiensä David McIntyren ja Ville Vainikaisen kanssa. Lisäksi puolustaja William Mäkinen jatkaa pelejään lappeenrantalaisseurassa.

David McIntyre on tehnyt SaiPan kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Päättyneellä kaudella 28-vuotias hyökkääjä keräsi lappeenrantalaisjoukkueen riveissä 48 ottelussa tehot 12+20 ja oli runkosarjassa joukkueensa kolmanneksi tehokkain pistemies.

− Hän oli joukkueen kärkijätkiä. Ensimmäinen kausi Euroopassa ja positiivinen kuva jäi kaikin puolin. Valitettava loukkaantuminen häiritsi loppukautta. Pelillisesti ei ehkä päässyt ihan alkukauden tasolle sen jälkeen, kommentoi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

SaiPa kiinnitti riveihinsä myös nuorta voimaa, kun pääasiassa seuran A-nuorissa esiintyneet hyökkääjä Ville Vainikainen ja puolustaja William Mäkinen rustasivat nimensä jatkosopimuksiin. Vainikaisen sopimus on pituudeltaan 1+1-vuotinen ja Mäkisen 2+1-vuotinen.

− Mäkinen pelasi viime kaudella ensimmäiset liigapelinsä. Siinä mielessä yllätti, että pari vuotta sitten tuli A-nuoriin tryoutille ja 1,5 vuotta myöhemmin pelaa jo Liigassa. Hyvät eväät liigapelaajaksi, mutta vielä on paljon töitä edessä. Sopimuksen pituudestakin näkee, että haluamme antaa hänelle aikaa, kertoi Tuomenoksa.

− Sama juttu kuin Mäkisen kanssa. Tuli tryoutille kaksi vuotta sitten ja murtautui talvella liigajoukkueeseen. A-nuorissa erittäin iso rooli, runkojätkiä siellä. Hän lähtee kilpailemaan Liigassa pelipaikasta syksyllä ihan tasapäisesti muiden kanssa, Tuomenoksa arvioi Vainikaisen tulevaisuutta.

SaiPalla on jatkosopimuksien myötä kasassa 22 pelaajasopimusta kaudelle 2015-2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle