TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

SaiPa solmi jatkosopimukset profiilihyökkääjiensä kanssa

LIIGA / Uutinen
Sami Venäläinen jatkaa SaiPan keltamustissa tulevalla kaudella.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Lappeenrannan SaiPa on saanut Matti Järvisen ja Sami Venäläisen nimet jatkopapereihin.

Hyökkääjät Matti Järvinen ja Sami Venäläinen jatkavat SaiPan keltamustissa tulevalla kaudella. Venäläinen sopimus koskee ensi kautta, mutta Järvinen jatkaa Lappeenrannassa ainakin kahden vuoden ajan. Järvisen kohdalla SaiPa käytti optionsa tulevasta kaudesta ja lisäsi päälle toisenkin vuoden.

Läpimurtokauttaan pelaava Järvinen on koonnut jo 26 tehopistettä 51 ottelussa tällä kaudella. Ensimmäistä kauttaan SaiPassa pelaava Järvinen on aiemmin Liigassa edustanut Espoon Bluesia kolmella kaudella. Järvinen on tällä hetkellä joukkueensa viidenneksi tehokkain pelaaja.

Yhteensä Lontoossa syntynyt 25-vuotias Järvinen on Liigassa pelannut 102 ottelua ja tehnyt niistä 34 tehopistettä. Eli tällä kaudella Järvinen on pelannut puolet uransa otteluista ja koonnut yli kolme neljäsosaa tehopisteistään tämän sesongin aikana.

Yli 700 Liiga-ottelun konkari viihtyy Lappeenrannassa

Kahden Suomen mestaruuden ja kolmen hopeamitalin Venäläinen on tämän kauden aikana edustanut SaiPaa 52 ottelussa ja iskenyt 12 tehopistettä. Käynnissä oleva kausi on 33-vuotiaalle kokeneelle laiturille toinen lappeenrantalaisseurassa.

Pitkällä urallaan Venäläinen on edustanut Tampereen Tapparaa useamman kauden ajan ja myös Turun Palloseuraa kolmella kaudella. Yhteensä Kangasalasta kotoisin oleva Venäläinen on pelannut jo 764 ottelua Liigassa, jonka myötä hän on kaikkien aikojen 18. eniten pelejä pelannut Liiga-pelaaja.

– Olen viihtynyt täällä hyvin. Meillä on hyvä joukkue ja hyvä meininki, ne ovat isoja asioita minulle. Kaiken kaikkiaan seurassa tehdään paljon oikeita asioita ja se vaikuttaa paljon näihin päätöksiin, Venäläinen kommentoi SaiPan tiedotteessa jatkosopimustaan.

Venäläinen on yli 700 Liiga-ottelussaan iskenyt 278 tehopistettä. Hänen palkintokaapistaan löytyy Suomen mestaruudet Tapparan paidasta keväältä 2003 ja TPS:stä vuodelta 2010. Hopeaa Venäläinen on voittanut vuosina 2000, 2002 ja 2013 sekä pronssin 2008 Tapparasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle