SaiPa-nuoret solmivat jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
SaiPan nuorisovitjan Anssi Löfman, Elmeri Kaksonen ja Jonne Virtanen ovat solmineet lappeenrantalaisseuran kanssa kahden vuoden jatkosopimukset.

Viime kaudeksi Turusta SaiPaan tullut Jonne Virtanen on tällä kaudella ollut otsikoissa lähinnä tappeluidensa vuoksi. Jättikokoisen pelaajan toivotaan kuitenkin onnistuvan myös pelillisellä puolella.

− Siinähän se suurin kehitysalueeni on ja toivotaan, että menen samalla tavalla eteenpäin. Mähän olen ensi kaudella Lappeenrannan oma Pavel Bure. Tai jos nyt saatais liikkuminen sellaiseksi, että ihmiset voi sitä edes kattoa. Ei minusta mitään pikakiituria ikinä tule, Virtanen kommentoi seuran kotisivuilla.

− Hyvä fiilikset tietenkin sopimuksesta. Täällä on kaikki hommat hoidettu hyvin. Hyvä jatkaa tutustumista liigaan tuttujen jätkien kanssa. Omasta mielestäni olen mennyt pelaajana eteenpäin.

Anssi Löfmanilla oli SaiPan kanssa sopimus kaudesta 2008−2009, mutta nyt siihen lisättiin yksi kausi lisää. Sentteri on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 27 ottelussa kaksi maalia.

Elmeri Kaksonen nousi SaiPan kokoonpanoon joukkueen loukkaantumissuman aikana. Nuorukainen käytti tilaisuuden hyväkseen ja valtasi itselleen pelipaikan.

» Lähetä palautetta toimitukselle