SaiPa menettää Tuohimaan sairastuvalle - Olkinuora tuuraajaksi

LIIGA / Uutinen
Tuohimaa joutuu sivuun kuukausiksi.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPa-vahti Frans Tuohimaa on sivussa kuukausia loukkaantumisen vuoksi. Tuohimaan korvaajaksi lappeenrantalaisryhmä hankki Jussi Olkinuoran.

Frans Tuohimaa loukkasi itseään torstain harjoituksissa ja vamma pitää hänet sivussa noin kahden kuukauden ajan. SaiPa löysi hänelle kuitenkin pikaisesti tuuraajan, kun Pohjois-Amerikassa viime vuodet pelannut Jussi Olkinuora liittyy joukkueeseen. 25-vuotiaan torjujan sopimus SaiPan kanssa ulottuu 3.12. saakka.

Olkinuora on torjunut viimeiset kuusi kautta Pohjois-Amerikassa. Hän edusti viime kaudella kuuden ottelun verran AHL-joukkue Manitoba Moosea ja pelasi 26 ottelua ECHL:ää Tulsa Oilersissa. Kaikkiaan hänelle on AHL-pelejä kertynyt 21 kappaletta.

− Olen vapaana pelaajana odottanut Suomessa pelipaikkaa itselleni. SaiPasta tuli mahdollisuus pikakomennukselle ja uskon, että tämä on hyödyllinen tilanne niin minulle kuin joukkueelle, Olkinuora totesi.

− Vaikka en ole Suomessa moneen vuoteen pelannut, niin nykyään netin kautta pystyy hyvin seuraamaan tapahtumia ja varsinkin pudotuspelien aikaan olen katsonut paljon pelejä. Kaikki vaikuttaa olevan täällä hyvällä mallilla ja sitäkin kautta tämä mahdollisuus tuntuu hyvältä.

Oikean Juho-nimensä sijasta etunimenään Jussia käyttävä torjuja liittyi lappeenrantalaisryhmän vahvuuteen tiistaiaamuna. Hän on käytettävissä jo loppuviikon otteluissa, joissa joukkue kohtaa perjantaina Ilveksen ja lauantaina JYPin.

» Lähetä palautetta toimitukselle