TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

SaiPa lunasti Jekimovsin option

LIIGA / Uutinen
Lappeenrannan SaiPa on käyttänyt Roberts Jekimovsin sopimuksessa olleen option, jonka myötä latvialaishyökkääjä jatkaa Saimaan rannoilla myös tulevalla SM-liigakaudella 2012–2013.

Päättyneellä liigakaudella SaiPa-hyökkäykseen vahvan sisäänmarssin tehnyt 22-vuotias latvialaishyökkääjä Roberts Jekimovs jatkaa Pekka Tirkkosen komentoon siirtyneessä sputnik-miehistössä myös tulevana syksynä. Jekimovs teki viime sesongilla SaiPan riveissä pelaamissaan 43 runkosarjaottelussa 20 (7+13) tehopistettä.

– Jekimovs on hyökkäyspäässä todella yllätyksellinen pelaaja, joka pystyy tekemään luovia ratkaisuja. Hän on luontainen lahjakkuus, jolla on paljon taitoa, SaiPan päävalmentaja Tirkkonen sanoo seuran nettisivuilla.

SaiPalla on pelaajamarkkinoilla edelleen haku päällä, sillä seura etsii riveihinsä vielä neljää pelimiestä.

– Etsimme maalivahtia, yhtä puolustajaa, keskushyökkääjää ja laitahyökkääjää, Tirkkonen toteaa.

– Hyökkääjiä haetaan sillä ajatuksella, että tulijat pystyvät korvaamaan kärkipään lähtijöiden tontit. Etsimme markkinoilta jatkuvasti oikeita palasia ja useita nimiä on koko ajan työn alla.

– Emme kuitenkaan halua hätiköidä, vaan sopimuksia tehdään kun sopiva pelaaja tulee kohdalle. Tässä vaiheessa vuotta ei kannata kiirehtiä ja ottaa turhia riskejä, Tirkkonen painottaa.


Roberts Jekimovs jatkaa SaiPassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle