ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

SaiPa lainaa Koposen Jukureihin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Lappeenrannan SaiPan puolustaja Marlo Koponen hakee peliaikaa Mikkelin Jukurien riveistä kahden ottelun lainasopimuksella. Koponen ei ole alkukaudella mahtunut SaiPan liigamiehistössä pelaamaan vielä kertaakaan.

Viime kaudella SaiPan riveissä osin loukkaantumisten pakottamana ja osin kelpo otteidensa varjolla varsin suureen rooliin noussut puolustaja Marlo Koponen, 22, hakee peliaikaa Mikkelistä. Mestis ei ole Koposelle tuntematon sarjataso, sillä mies kiekkoili kaudella 2007-2008 Heinolan Kiekon miehistössä 31 ottelua tehoin 0+5.

Koponen on mikkeliläisten kolmas SaiPa-laina, sillä lappeenrantalaisten ja Jukurien välisen yhteistyösopimuksen nojalla jukurimiehistössä kiekkoilevat entuudestaan jo puolustaja Simo Pulkki ja hyökkääjä Jesse Ryhänen.

Kuluvan kauden alun SM-liigakierroksilla ilman pelituntumaa jäänyt Koponen pukee jukuripaitaan kahdesti lainapestinsä aikana. Puolustajan ensiesiintyminen mikkeliläisten riveissä on keskiviikkoillan ottelussa HeKin vieraana, kun taas Kalevankankaan kotiyleisö pääsee ihastelemaan Koposen pelitaitoja kuluvan viikon perjantaina LeKin vieraillessa Mikkelissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle