SaiPa kiinnitti Immosen ja Tuomisen jatkosopimuksin

LIIGA / Uutinen
Keskushyökkääjä Jarkko Immonen ja puolustaja Joni Tuominen pelaavat jatkossakin SaiPassa. Tuomisen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Immosen jatkopahvi on muotoa 1+1.

SaiPa löysi lupaavan keskushyökkääjän Jarkko Immosen Espoon Bluesista kaudelle 2005-06. Kouvolan KooKoosta lähtöisin oleva Immonen on kehittynyt SaiPa-aikanaan selvästi. Kuluvalla kaudella Immosen rooli SaiPan hyökkäyksessä on kasvanut entisestään, josta osoituksena jo syntynyt yhden kauden piste-ennätys 7+14=21.

- Oikeastaan suurin syy SaiPassa jatkamiseen oli se, että olen kehittynyt täällä hirveästi pelaajana. Tiedän myöskin, että pystyn vielä menemään reilusti eteenpäin monella osa-alueella. Täällä on ollut hyvät puitteet pelata ja olen viihtynyt, joten miksi en jatkaisi, Immonen kertoo.

Joni Tuominen pelaa Immosen tapaan tällä hetkellä toista SaiPa-kauttaan. Tuomisen taivalta keltapaidassa ovat vaikeuttaneet loukkaantumiset ja odotettua hitaammin sujunut sopeutuminen liigavauhtiin.

Tällä kaudella Tuominen on kuitenkin ottanut ison askeleen eteenpäin. Viime aikoina hyvin liikkuva puolustaja on pelannut uransa parasta kiekkoa. Tuominen on merkkauttanut 21 ottelussa puolustajalle mojovat tehot 4+4=8.

- Pari pakkia on poissa ja olen sitä kautta saanut mukavasti peliaikaa. Samalla olen saanut itseluottamusta. Minulta on jäänyt turha mailanpuristaminen pois ja silloinhan hommat menee aina hyvin kun luottaa itseensä.

- Tämä oli ehdottomasti paras ratkaisu minulle. Olen saanut pelata viime aikoina paljon ja halusin jäädä tänne vielä pariksi vuodeksi kehittymään. Minulla on vielä paljon annettavaa SaiPalle, Tuominen uskoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle