SaiPa käytti option Lehterään - "Muutokset eivät tapahdu yhdessä kaudessa"

LIIGA / Uutinen
Lehterä jatkaa SaiPan penkin takana.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPan kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen keväällä tehnyt päävalmentaja Tero Lehterä jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella.

Viime kaudella sarjajumboksi jäänyt SaiPa on aloittanut kauden hyvin. 17 ottelusta viisi kolmen ja viisi kahden pisteen voittoa napannut lappeenrantalaisjoukkue on sarjassa kahdeksantena. 

Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersan mukaan Tero Lehterä on innokas ja ulospäinsuuntautunut valmentaja. Samalla aikainen jatkon varmistuminen takaa sen, että Lehterä voi urheilujohtaja Antti Tuomenoksan kanssa aloittaa jo tässä vaiheessa tulevan kauden joukkueen rakentamisen

− Tärkeimpänä asiana on se, että hän on erittäin kunnianhimoinen ja vaatii samaa myös pelaajilta. Muutokset ovat niin isoja, että ne eivät tapahdu yhdessä kaudessa, vaikka ne osaltaan näkyvätkin jo tässä vaiheessa, Tersa kommentoi.

Myös Lehterä itse on tyytyväinen jatkon varmistumiseen.

− Tunnelmat on tosi hyvät ja minusta tuntuu, että niin on organisaatiollakin. Päästään win-win tilanteeseen. On tärkeää, että pääsemme ajoissa vaikuttamaan sellaisiin asioihin, joihin ei vielä tälle kaudelle ihan päästy. Tulevalla kaudella päästään myös poimimaan sellaista satoa, joka tällä kaudella kypsyy, hän kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle