SaiPa julkisti jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Lappeenrantalaisryhmän kapteenina jo kolmatta kautta toimiva Ville Koho allekirjoitti nimensä kahden vuoden jatkopaperiin. Kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt Mikko Pukka puolestaan solmi sopimuksen kaudeksi 2010-2011.

Keskushyökkääjänä pelaava Ville Koho, 27, on tällä kaudella esiintynyt 35 ottelussa tehoin 5+9=14. Mies oli lähes koko tammikuun sivussa jalkavamman vuoksi.

– Minulla on pitkä historia SaiPan kanssa takana ja nyt siihen tulee pari hyvää vuotta lisää. Ei tämä missään nimessä ollut helppo päätös ja aika kauan asiaa pähkäilin, mutta päätös oli varmasti oikea ja hyvä. Organisaatiossa on hyvä meininki päällä ja haluan itsekin olla mukana rakentamassa parempaa huomista koko seuralle, Koho kertoo joukkueen sivuilla.

Aiemmin liigaa muun muassa TPS:n ja Tapparan riveissä pelannut Mikko Pukka saapui kesken viime kauden Ruotsista Lappeenrantaan. Tällä kaudella mies on nakuttanut 41 ottelussa pisteet 2+7=9.

– Kyllä mä olen todella tyytyväinen. Perheen kanssa on viihdytty hyvin ja täällä minulla on hieno mahdollisuus kehittyä pelaajana eteenpäin.

» Lähetä palautetta toimitukselle