ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

SaiPa julkaisi kolme uutta jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
SaiPa on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Ville Kohon ja Petri Koskisen sekä puolustaja Jarno Lippojoen kanssa. Koskisen sopimus on kaksivuotinen. Yhden vuoden jatkon allekirjoittivat Lippojoki ja Koho, jonka sopimus sisältää option kaudesta 2008-2009.

24-vuotias Ville Koho on pitkän linjan saipalainen, sillä imatralaislähtöinen puolustava keskushyökkääjä pelaa jo kuudetta liigakauttaan keltapaidassa. Koho on tällä hetkellä joukkueensa neljänneksi eniten SM-liigaotteluja pelannut pelaaja. 271 runkosarjaottelua ovat tuoneet Koholle tehopisteet 25+23=48. Lisäksi Koho oli voittamassa SaiPan historian ensimmäistä A-juniorien SM-kultaa keväällä 2002.

- Ratkaisimme asian viikko sitten. Muita kuvioita ei juuri ollut mielessä, mutta halusin kuitenkin vielä jäädä tänne. Olemme molemmin puolin tyytyväisiä. Valmennus painaa aika paljon päätöksessä. Se on yksi erittäin iso tekijä, SaiPan paidassa kaudella 2001-2002 debytoinut Koho kertoi.

Petri Koskinen saapui SaiPaan Mikkelin Jukureista viime kesänä. Tapparan juniorikoulun kasvatti on pelannut aiemmin täydet liigakaudet sekä kasvattajaseurassaan että Lahden Pelicansissa.

Lappeenrannassa Koskinen on keskittynyt tunnolliseen puolustustyöskentelyyn, jonka ohessa 23-vuotias laitahyökkääjä on onnistunut tekemään 36 ottelussa tehot 4+2=6.

- Oma tontti pitää vaan täyttää. Ei minulta pisteitä odoteta, mutta eivät nekään pahaa tee, Koskinen sanoo.

- Itse olin kiinnostunut ja SaiPa oli kiinnostunut. Oli helppoa tehdä päätös. Muita vaihtoehtoja ei ollut edes mielessä. Olen viihtynyt hyvin ja joukkue on ollut sellainen kuin odotin.

SaiPa palkitsi A-junioreista edustusjoukkueeseen nousseen puolustajan Jarno Lippojoen jatkosopimuksella. Lippojoki on kuulunut jo kauan SaiPan lupaavimpiin nuoriin pelaajiin. Viime kaudella Lippojoki pelasi yhden Mestis-ottelun Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Kuluvalla kaudella Lippojoki pelasi vahvat harjoitusottelut, mutta murtautui liigapeleihin vasta loukkaantumissuman koetellessa SaiPan puolustuskalustoa. Lippojoki vastasi haasteeseen pelaamalla mainiosti. Päävalmentaja Heikki Mälkiä on jakanut peliaikaa nuorelle lupaukselle keskimäärin kymmenen minuuttia ottelua kohden.

» Lähetä palautetta toimitukselle