VGK - SJS 2.00

SaiPa julkaisi kolme jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
SaiPa ilmoitti käyttäneensä puolustaja Mikko Palomäen sekä hyökkääjä Teemu Paakkarisen sopimusten optiot, joten molemmat jatkavat keltamustissa myös ensi kauden. Lisäksi keskushyökkääjä Ville Koho on tehnyt vuoden jatkosopimuksen SaiPan kanssa.

Kaikki kolme pelaajaa kuuluvat SaiPan niin sanottuun jarrukentälliseen, joka pelaa usein vastustajan ykkösnyrkkiä vastaan. Ilmoitetun kolmen sopimuksen jälkeen SaiPalla on kasassa 11 sopimusta ensi kaudelle.

Kovasta lyöntilaukauksestaan tunnettu 24-vuotias Palomäki siirtyi SaiPaan kesken viime kauden, kun Kärppien organisaatiosta ei löytynyt miehelle peliaikaa SM-liigasta. Palomäki on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua tehoin 3+3, jäähyminuutteja on kymmenen. Palomäen plusmiinussaldo on joukkueen huonoin lukemalla -13.

Hyökkääjäkaksikko Paakkarinen ja Koho on pelannut samassa ketjussa lähes erottamattomasti jo vajaan kahden kauden ajan. Molemmat ovat puolustuspelin erikoismiehiä, joiden tehtävänä on vastustajan tehopelaajien pimittäminen. Molemmat ovat kuitenkin puolustuspelaamisen ohessa kehittyneet myös kiekollisessa pelissä ja molemmat ovatkin tekemässä tällä kaudella uutta piste-ennätystään.

22-vuotiaan Paakkarisen kauden saldo 3+7 sivuaa jo miehen viime kaudella tekemää piste-ennätystä, tuolloin tosin maaleja syntyi kaksi enemmän.

23-vuotias Koho on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut liigajyrä, sillä pelejä on kertynyt jo 220 kappaletta. Kohonkin edellinen piste-ennätys on viime kaudelta oleva 6+8. Paakkarisen tavoin Koho on jo sivunnut ennätystään, sillä tämän kauden pisteet ovat 8+6. Koho on myös SaiPan valmennuksen luottomies myös aloituksissa, hoitaen lähes kaikki tärkeät aloitukset kaukalon molemmissa päissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Ketterä myi Kisapuiston loppuun
MESTIS | 16.4.2019 19:44
Uutinen
Nuori SaiPa-vahti suuntaa Nashville Predatorsiin
NHL | 10.4.2019 22:57
Uutinen
SaiPa solmi lukuisia jatkosopimuksia
LIIGA | 3.4.2019 14:47
Artikkeli
Liigamaalivahdin jännitys ja paineensieto
LIIGA | 25.3.2019 9:39