SaiPa jatkoi Levokarin ja Redenbachin sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Liigassa tällä hetkellä viimeisenä oleva SaiPa turvaa tulevaisuuttaan jatkosopimuksilla. Tuoreimpina allekirjoituksina uusissa sopimuspapereissa ovat Pauli Levokarin ja Tyler Redenbachin nimet.

Kolossipuolustaja Pauli Levokarin uusi sopimus kattaa tämän kauden jälkeen kaksi seuraavaa kautta. Hyökkääjä Tyler Redenbachin kontrahti ulottuu kevääseen 2011.

– Molemmat ovat ensi kauden joukkueessa isoja palasia. Redenbachista odotamme ykköskentän keskushyökkääjää ja Levokarista saamme ykköskentän taakse luotettavan puolustajan. Näiden sopimusten myötä peruspalaset tulevaisuudelle alkavat loksahtaa kohdalleen, SaiPan toimitusjohtaja Sami Koikkalainen luonnehtii seuran tiedotteessa.

Luvialaislähtöinen, Ässistä maailmalle ponnistanut Levokari, 31 pelaa SaiPassa neljättä kauttaan. Hän on tällä kaudella tehnyt parissakymmenessä ottelussa itselleen uuden kausikohtaisen maali- ja piste-ennätyksen. Hänen saldonsa tällä hetkellä on 5+5=10.

– Kun SaiPa ilmoitti vähän aikaa sitten kiinnostuksensa, niin minulle oli ihan selvä, että haluan jäädä. Olen ymmärtänyt puheista senkin, että täällä ollaan valmiita panostamaan joukkueeseen lisää. Uskon mahdollisuuksiin menestyä SaiPassa, Levokari kommentoi.

Kanadalainen Tyler Redenbach, 25, saapui SaiPaan hieman ennen kuluvan kauden alkua. Hän on kerännyt 21 ottelussa 1+15=16 pistettä. Kultakypärä on jo käden ulottuvilla, sillä hän on tasapisteissä Shayne Toporowskin kanssa.

– En ole pelannut paria kautta putkeen samassa joukkueessa vähään aikaan. En nähnyt nyt mitään syytä hakea vaihtelua. Tietysti olisin voinut odottaa kesään ja katsoa mitä tapahtuu, mutta olen tyytyväinen täällä. Odotteluun ei ollut mitään tarvetta, Redenbach kertoo seuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle