SaiPa ja Blues vaihtoivat pelaajia

LIIGA / Uutinen
Valtteri Virkkunen siirtyy Sputnik-paitaan.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Liigassa kahdeksantena oleva SaiPa ja sijalla 12 majaileva Blues vaihtavat hyökkääjiä keskenään. Ilmari Pitkänen palaa viime kauden seuraansa, ja toiseen suuntaan matkaa Valtteri Virkkunen.

Ilmari Pitkänen siirtyi SaiPaan kesällä puolentoista Bluesissa vietetyn kauden jälkeen. Kausi ei ole onnistunut toivotulla tavalla, sillä 19 ottelussa Pitkänen ei ole päässyt tehopisteille. Viime aikoina hän on ollut pitkälti kokoonpanon ulkopuolella.

Valtteri Virkkunen on pelannut Espoossa koko tähänastisen uransa lukuun ottamatta visiittiä Kiekko-Vantaan puolelle. Pitkäsen tapaan Virkkunen on esiintynyt tällä kaudella liigakokoonpanossa 19 ottelussa ilman tehopisteitä.

− Haluan sanoa isot kiitokset näistä menneistä vuosista. Minä ja seura koimme, että nyt on aika kääntää uusi sivu urallani ja Lappeenrannasta tarjoutui mahdollisuus lähteä jatkamaan tätä kehityksen polkua, Virkkunen kommentoi siirtoa Bluesin sivuilla.

− Olen seurannut SaiPaa mielenkiinnolla ja odotan pääseväni mukaan joukkueeseen. Tapaan joukkueen ensimmäistä kertaa tänään, kun tulen moikkaamaan ja tutustumaan paikkoihin, Virkkunen kertoo SaiPan sivuilla.

Käyttäjän ehurmerinta kuva

Kommentti: Eero Hurmerinta

Ilmari Pitkäselle Blues näytti ympäristönä paremmalta kuin SaiPa, joten hänen kannaltaan paluu vanhaan ympäristöön on hyvä asia, vaikka samassa roolissa on Bluesissa muitakin tarjokkaita. Valtteri Virkkunenkin oli selvästi siirron tarpeessa, sillä Espoossa hän tuli sen tien päähän, kuinka kauan oma kasvatti voi saada mahdollisuuksia ilman suurempia onnistumisia. Pelaajien kannalta win-win. Joukkueiden puolella Blues hyötyy Pitkäsestä enemmän kuin SaiPa Virkkusesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle