JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

SaiPa hankki uusia hyökkääjiä

LIIGA / Uutinen
SaiPa on solminut kahden vuoden mittaiset sopimukset kolmen uuden hyökkääjän kanssa. Saimaan rannalle siirtyvät Janne Jokila, Sami Ryhänen ja Mikko Hakkarainen. Lisäksi joukkueeseen on liittymässä ruotsalainen Emil Lundberg.
Lisätietoja

Janne Jokila Jatkoajan valitsemassa Mestis-tähdistössä.
[lue lisää]Sami Ryhänen - tuleva tähti?
[lue lisää]

SaiPa täydensi hyökkäysosastoaan kolmella uudella pelaajalla. Suomalaispelaajat allekirjoittivat kahden vuoden sopimuksen lappeenrantalaisseuran kanssa.

Turkulaislähtöinen 24-vuotias laitahyökkääjä Janne Jokila siirtyy SaiPaan Mestiksen Forssan Palloseurasta. Jokila sijoittui päättyneellä kaudella Mestiksen runkosarjan pistepörssin viidenneksi tehopisteillä 24+18=42. Jokila on pukenut SaiPan paidan päälleen myös kausilla 2000-01 ja 2001-02, joiden aikana nuori laitahyökkääjälupaus pelasi 20 liigaottelua keltapaidassa. Jokila on edustanut urallaan Turun Palloseuran ja SaiPan lisäksi muun muassa Rauman Lukkoa ja AHL-seura Syracuse Crunchia.

25-vuotias Sami Ryhänen siirtyy SaiPaan Rauman Lukosta. Ryhänen oli Lukon synkän kauden piristys runkosarjan loppupuolella, kun keskushyökkääjä laukoi 4+8=12 vain 22 ottelussa. Ryhänen siirtyi Lukkoon kesken kauden edustettuaan alkukaudella Mestiksen Kirkkonummen Salamoita. Urallaan Ryhänen on kiertänyt pelaamassa Ranskassa, Ruotsissa ja Norjassa. SaiPa odottaa taitavasta Ryhäsestä tärkeää lenkkiä ylivoimapeliin.

SaiPan ikänestorin paikan nappaa 29-vuotias keskushyökkääjä Mikko Hakkarainen. Tällä kaudella Hakkarainen pelasi Kuopion KalPassa, johon savolaispeluri siirtyi pelattuaan Mikkelin Jukureissa seitsemän kautta peräkkäin. Hakkarainen oli KalPan toiseksi paras pistemies tehoin 5+18=23.

Ruotsalaislehti Norrbottens-Kuriren uutisoi lauantaina Luleå HF:n kasvatin Emil Lundbergin allekirjoittaneen vuoden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa. Koko ikänsä Luulajassa pelannut 24-vuotias Lundberg on tunnollinen puolustava hyökkääjä, jonka parhaita avuja ovat luistelu ja työnteko.

Hyökkääjänelikon myötä SaiPan ensi kauden joukkue on muodostumassa hyvää vauhtia. Seuralla on koossa jo 21 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle