ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

SaiPa hankki urheilujohtajan

LIIGA / Uutinen
SaiPa on vahvistanut taustaorganisaatiotaan urheilujohtajalla. Tehtävään astuu entinen liigakiekkoilija Antti Tuomenoksa.

Riku Kallioniemi saa Antti Tuomenoksasta kaivatun lisäavun SaiPan johtoportaaseen.

SaiPan valmennus- ja taustaorganisaatio saa vahvistusta, kun urheilujohtajan vastaperustettuun virkaan valittiin Antti Tuomenoksa. Tuomenoksa, 45, tulee toimimaan valmennustiimin jäsenenä ja pelaajien kartoittajana.

Entinen SaiPa-kapteeni on toiminut pelaajauransa jälkeen juniorivalmentajana ja yritysmyynnissä. Uudessa virassaan Tuomenoksa aloittaa elokuun alussa.

Tuomenoksasta tulee SaiPan liigahistorian ensimmäinen urheilujohtaja. Toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan SaiPalla on kovat tavoitteet menestyksen parantamiseksi ja urheilujohtajan tehtävän perustaminen on iso askel oikeaan suuntaan.

– Tuomenoksan mukana tuomme lisää ammattitaitoa ja määrätietoisuutta pelaajien kartoitukseen. Olemme onnistuneet loistavasti auttamaan pelaajiamme kehittymään, Kallioniemi toteaa.

– Antin tehtävä on kartoittaa kunkin kauden joukkueeseen sopivia pelaajia, mutta ennen kaikkea seurata nuoria pelaajia maakunnassa, Suomessa ja kansainvälisesti pidemmällä tähtäimellä.

SaiPassa pelaajauransa aloittanut ja lopettanut Tuomenoksa edusti SM-liigassa myös Lukkoa, Tapparaa ja KalPaa. Puolustajana pelannut Tuomenoksa ehti kokea Ruotsin ja Slovakian kiekkokaukalot. Meriittilistalta löytyvät myös kahdet nuorten MM-kilpailut ja niissä voitettu MM-kulta.

» Lähetä palautetta toimitukselle