TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Sailio tekee paluun Espooseen

LIIGA / Uutinen
Sailio on pelannut Blues-paidassa kaksi kautta.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Espoon Blues hankki hyökkäyskalustoonsa tutun miehen, kun seura teki yksivuotisen sopimuksen Jari Sailion kanssa.

Jari Sailio on espoolaisille tuttu nimi kahden kauden ajalta, jotka mies vietti vuosina 2010-2012 Bluesissa. Sailion sopimus on yksivuotinen ja se sisältää koeajan elokuun loppuun saakka. Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho oli tyytyväinen saatuaan Sailion mukaan joukkueeseen.

− Sailio tuo joukkueeseen taistelua ja oikeanlaista periksiantamattomuutta. Tämä asenne ja työnteko Espoo Bluesin eteen on näkynyt Jarin ja koko joukkueen tekemisessä alkavan kauden harjoituksissa, Aho toteaa.

Myös Bluesin toimitusjohtaja Peter Ahola oli tyytyväinen Sailion hankintaan, mutta totesi joukkueen rakentamisen olevan vielä kesken tulevaa Liiga-kautta ajatellen.

− Sailio tuo Bluesiin fyysisyyttä ja kokemusta. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen joukkueen runkoon tällä hetkellä. Joukkueen rakennustyö kaudelle 2014-15 kuitenkin jatkuu vielä, Ahola totesi.

Sailio pelasi päättyneellä kaudella Kazakstanin pääsarjassa Arystan Temirtaun joukkueessa, jossa kertyi pelejä 39 ja tehopisteitä 34. Mies on pelannut aiemmin Bluesin ja Arystanin lisäksi urallaan Liigaa HPK:ssa sekä HIFK:ssa ja Mestistä alle 20-vuotiaiden maajoukkueen riveissä. Sailio on esiintynyt myös Suomen aikuisten maajoukkueessa kolmesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle