ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Sailio jatkosopimukseen kesken pudotuspelien

LIIGA / Uutinen
Sailio valitsee jatkossakin sinisen.
Kuva © Timo Savela
Bluesin laitahyökkääjä Jari Sailio on tehnyt vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Jari Sailiolle kuluva kausi on kolmas Bluesin riveissä. Hän edusti espoolaisseuraa kaudet 2010-12, kunnes palasi kahden vuoden kierroksen jälkeen takaisin tälle kaudelle. Urallaan hän on pelannut myös HPK:ssa, HIFK:ssa sekä Kazakstanin liigan Arystan Temirtaussa. Sailio on saavuttanut liigavuosinaan neljä mitalia: yhden kullan, kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Sailio oli ainoa Bluesin kenttäpelaaja, joka oli kokoonpanossa kaikissa runkosarjaotteluissa. 60 ottelun saldo oli yhdeksän maalia ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

− Sailio laittaa illasta toiseen kaiken peliin. Fyysisyys ja uhrautuva pelityyli on arvokasta joukkueen menestyksen eteen. Siksi olemme tyytyväisiä, että hän jatkaa Bluesissa myös tulevalla kaudella, Bluesin GM Peter Ahola kommentoi seuran tiedotteessa.

− Erittäin hyvät fiilikset jatkaa Bluesissa tutussa ympäristössä. Meillä on hyvä joukkue, valmennus ja huolto sekä puitteet kunnossa hallia myöten. Ensimmäinen vaihtoehtoni oli jäädä Espooseen ja olen iloinen että pääsimme tähän ratkaisuun, Sailio itse iloitsi. 

» Lähetä palautetta toimitukselle