TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Sachl ja Kokko jatkavat SaiPassa, Kaartinen ulos

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa kahdentenatoista majaileva SaiPa on tehnyt monivuotiset jatkosopimukset kahden avainpelaajansa, Petr Sachlin ja Petri Kokon kanssa. Molempien sopimukset umpeutuvat 2006. Samalla seura ilmoitti hyökkkäjä Sami Kaartisen sopimuksen purkamisesta yhteisymmärryksessä seuran ja pelaajan kesken.

Tsekkiläinen hyökkääjä Sachl pelaa SaiPassa ensimmäistä kauttaan. Viime kaudella hän aloitti kauden Porin Ässien riveissä, mutta selkävamma pilasi kauden ennen kuin se oli päässyt kunnolla edes käyntiin. Tällä kaudella Sachl on ollut terveenä ja tehtaillut hyvät tehopisteet 12+15, joiden ansiosta mies kantaa kultaista kypärää.

Koko liigan puolustajien pistepörssin kolmostilaa hallussaan pitävä Petri Kokko on ollut tällä kaudella SaiPan puolustuksen ehdoton ykkösnimi. Oulusta lähtöisin oleva Kokko on takonut kuusi maalia ja antanut 19 maalisyöttöä. Kuluva kausi on Kokon kuudes kausi lappeenrantalaisjoukkueen riveissä. SaiPan lisäksi 28-vuotias Kokko on SM-liigassa edustanut Ilvestä.

SaiPalla on nyt ensi kaudelle koossa yhteensä seitsemän pelaajasopimusta, joiden lisäksi Timo Hirvosen sopimuksessa on optio ensi kaudesta.

Sami Kaartinen on SaiPan kasvatti, joka muutaman viime kauden on viettänyt Mestiksessä Sportissa, KooKoossa, Jokipojissa, Kiekko-Vantaassa ja Kajaanin Hokissa. Hokissa hän voitti viime kaudella Mestiksen maalikuninkuuden ja palasi täksi kaudeksi kasvattajaseuraansa. Miehen tehot 4+6 ovat kuitenkin osoittautuneet liian heppoisiksi liigatasolle ja kun sopivaa roolia joukkueessa ei löytynyt, SaiPa ja Kaartinen päättivät yhteisymmärryksessä purkaa sopimuksen. Kaartinen etsinee itselleen seuraa ensisijaisesti ulkomailta.

» Lähetä palautetta toimitukselle