TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Sabres ja Stars maalivahtikaupoilla

NHL / Uutinen
Anders Lindbäck venyttelee jatkossa Buffalo Sabresin paidassa.
Kuva © Getty Images
Buffalo Sabres jatkaa aktiivisena siirtomarkkinoilla. Tällä kertaa liikehdintää tapahtuu maalinsuulla.

Buffalo Sabres ja Dallas Stars ovat vaihtaneet ruotsalaismaalivahteja. Dallasiin matkaa Sabresin maalilla 37 ottelua torjunut Jonas Enroth. Toiseen suuntaan siirtyy Anders Lindbäck. Sabres saa kaupassa lisäksi kolmannen kierroksen varausvuoron vuoden 2016 varaustilaisuuteen.

Lisäksi kauppaan sisältyy ehto, millä varausvuoro muuttuu toisen kierroksen vuoroksi, mikäli Enroth torjuu pudotuspeleissä Starsille vähintään neljä voittoa.

Tampereen Ilveksestäkin tutun Lindbäckin ura on ollut viime kaudet alamäessä. 26-vuotias Lindbäck on torjunut Starsin maalilla tällä kaudella kymmenen ottelua, joista Stars on voittanut ainoastaan kaksi. Lindbäck lähetetiin aikaisemmin kauden aikana farmiin siirtolistan kautta. Maalivahti ei tällöin kelvannut yhdellekään seuralle edes ilmaiseksi.

Niin ikään 26-vuotias Enroth on pelannut liigan perää pitävässä Sabresissa ykkösvahdin roolissa 37 ottelua torjuntaprosentilla 90,3. Enrothille seurasiirto on uran ensimmäinen, Lindbäckille Sabres on jo NHL-uran neljäs seura.

Buffalo Sabres oli aiemmin tänään osallisena suuressa pelaajakaupassa hankkiessaan Evander Kanen Winnipegistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle