JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Saarinen SaiPassa kauden loppuun

LIIGA / Uutinen
Marraskuun alussa SaiPaan try-outille tullut Jesse Saarinen jatkaa lappeenrantalaismiehistössä kuluvan kauden loppuun asti.

SaiPan paidassa try-outinsa aikana pelaamissaan 21 SM-liigaottelussa viisi (2+3) tehopistettä nakuttanut hyökkääjä Jesse Saarinen on solminut lappeenrantalaisten kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

– Totta kai olen hyvällä mielellä. Varsinkin nyt, kun ollaan pelattu joukkueena hyvin. On kiva jatkaa hyvähenkisessä porukassa, toteaa Saarinen tyytyväisenä.

– Kausi on ollut nousujohteinen. Alku oli vaikea. Siirto tuli nopeasti ja ensimmäiset pelit yritin vain pysyä jotenkin mukana. Nyt on ollut hyvä pelata ja tatsi on löytynyt. Tästä pitää jatkaa eteenpäin vielä paremmin ja hankkia tehoja lisää.

25-vuotias Saarinen on SaiPan lisäksi pelannut SM-liigaa kasvattiseuransa Lahden Pelicansin sotisovassa. Kuluvalla kauden hyökkääjä aloitti Tshekin pääsarjajoukkue HC Karlovy Varyn riveissä, muttei kyennyt kuudessa ottelussa tekemällään yhdellä täysosumalla vakuuttamaan seura- saati valmennusjohtoa tarpeellisuudestaan.

– Hän tuli keskenkuntoisena mukaan. Käyrä on ollut hitaasti, mutta tasaisesti nousujohteinen koko ajan. Pelaajia on kauden aikana tullut ja mennyt aika paljon, toteaa puolestaan SaiPan päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

– Saarinen on saatu ajettua sisään joukkueeseen ja hän on itse motivoitunut pelaamaan vielä paremmin. Se on ratkaisun takana.


Jesse Saarinen esiintyy sputnik-paidassa kauden loppuun asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle