Söderholm korvaa Porkan Moskovan turnauksessa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Nivusensa reväyttäneen Toni Porkan tilalle Baltika-turnauksen maajoukkueeseen tulee HIFK:n puolustaja Toni Söderholm. Söderholmilla ei ole aikaisempaa kokemusta maajoukkueesta.

24-vuotias Söderholm pelaa ensimmäistä liigakauttaan ja on ollut HIFK:n positiivisimpia yllättäjiä. Neljän yliopistokiekkovuoden jälkeen Suomeen palannut puolustaja on vakuuttanut rauhallisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Nyt miehen kyvyistä vakuuttuneiden joukkoon liittyi siis myös maajoukkueen päävalmentaja Hannu Aravirta.

Suomi pelaa ensimmäisen Baltika-turnauksen neljästä ottelustaan Espoossa maanantaina 16.12. Slovakiaa vastaan. Maajoukkueen laitahyökkääjä Timo Pärssinen on tästä ottelusta sivussa kuumeen takia, ja hänet korvaa Bluesin Teemu Elomo. Pärssisen korvaajaksi alunperin kaavailtu Joonas Vihko on myös kuumeessa, eikä siksi voi paikata joukkuetoveriaan leijonapaidassa. Jos Pärssinen ei tervehdy lähipäivinä, ottaa Vihko tai Vihkon sairastaessa Elomo hänen pelipaikkansa myös lopuissa, Moskovassa pelattavissa turnauksen peleissä.

Lähde: MTV3

» Lähetä palautetta toimitukselle