TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Ryan O'Marra ja Islanders sopimukseen

NHL / Uutinen
New York Islanders on tehnyt sopimuksen keskushyökkääjä Ryan O'Marran kanssa. Sopimus on kolmevuotinen. O'Marra liittyy heti AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersin riveihin.

Japanissa syntynyt Ryan O'Marra pelasi kuluneen kauden Erie Ottersissa OHL:ssä. Islandersin tulokaspuolustaja Chris Campoli edusti samaa seuraa junioriurallaan, joten Islandersilla on hyviä kokemuksia Otters-kasvateista.

– Ryan on lahjakkain lupauksemme NHL:n ulkopuolella. Hän on tasapainoinen pelaaja, joka tulee olemaan iso osa joukkuettamme jatkossa, GM Mike Milbury kehui.

O'Marra on Islandersin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2005. Hän oli draftin 15. halutuin pelaaja. Oikealta ampuva O'Marra oli mukana Kanadan joukkueessa, joka voitti nuorten MM-kultaa vuoden alussa. Aiemmin Islandersin kanssa sopimukseen päässyt hyökkääjä Blake Comeau kuului samaan ryhmään.

O'Marra kasasi tällä kaudella 61 pelissä 77 tehopistettä, joista 50 oli syöttöjä. Hänelle kertyi 120 minuuttia jäähyjä. Hän oli joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja Michael Blundenin jälkeen. Kausi Eriessä oli mississaugalaiselle jo kolmas. Otters ei selviytynyt OHL:n pudotuspeleihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle