IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Ryan lähtee Ottawaan - kaksi lupausta ja varausvuoro Anaheimiin

NHL / Uutinen
Bobby Ryan lähtee Ottawaan.
Kuva © Jussi Kivimäki
Bobby Ryanin pitkään huhuttu siirto toteutui vihdoin. Anaheim saa vaihdossa Ottawalta nuoruutta ja ykköskierroksen varausvuoron.

Bobby Ryan siirtyy Anaheim Ducksista Ottawa Senatorsin riveihin, kertoo kanadalainen tv-yhtiö TSN. Yhdysvaltalaishyökkääjä myös vahvisti siirron Twitter-tilillään.

Ducks saa vaihdossa 26-vuotiaasta hyökkääjästä 22-vuotiaan Jakob Silfverbergin sekä Stefan Noesen. Lisäksi kalifornialaisseura saa Senatorsilta myös ykköskierroksen varausvuoron.

Ryan on Ducksin ykköskierroksen varaus (2.) vuodelta 2005. Hän on edustanut koko NHL-uransa kalifornialaisorganisaatiota tehden 378 ottelussa 289 tehopistettä. Ryanin siirtoa on huhuttu jo pitkään, sillä useiden lähteiden mukaan yhdysvaltalainen ei ole ollut tyytyväinen rooliinsa Ryan Getzlafin ja Corey Perryn takana.

Senatorsissa Ryanille on tarjolla ykköshyökkääjän rooli etenkin sen jälkeen, kun kanadalaisseuran pitkäaikainen kapteeni Daniel Alfredsson siirtyi aiemmin päivällä Detroit Red Wingsin riveihin.

Silfverberg on Senatorsin kakkoskierroksen varaus (39.) vuodelta 2009. Hän debytoi NHL:ssä toissa kaudella pelaten kaksi pudotuspeliottelua. Päättyneellä kaudella hän iski 48 ottelussa 19 (10+9) tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle