Rooballe ja Kanniselle jatkoa JYPiin

LIIGA / Uutinen
Rooban kausi on ollut tehojen valossa menestys.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Robert Rooba ja Henri Kanninen jatkavat JYPin riveissä myös ensi kaudella.

Robert Rooballa oli sopimuksessaan optio ensi kaudesta ja JYP käytti sen, joten virolaishyökkääjä kiekkoilee ensi kaudenkin Jyväskylässä. Henri Kannisen kanssa jyväskyläläisjoukkue teki niin ikään ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Kanninen on JYPin oma kasvatti, joka pelasi ensimmäiset liigaottelunsa kaudella 2014-15. Kuluvalla kaudella 23-vuotias hyökkääjä on tehtaillut 44 ottelussa tehot 8+8. 

− "Henan" koko kehityspotentiaalista olemme nähneet vasta ohuen siivun. Parin viime kauden aikana loukkaantumiset ovat harmillisesti pitäneet hänet silloin tällöin poissa kaukalosta. Usein on ollut myös ajanjaksoja, kun pelaaja on pelannut, mutta erilaisten pikkuvaivojen kera, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

− Usko Henriin on vahva. Hänen henkilökohtainen yhdistelmänsä kokoa, liikettä ja taitoa summautuu ajan kanssa väistämättä merkittäväksi liigauraksi.

Rooba pelaa jyväskyläläisryhmässä toista kauttaan ja on koonnut tähän mennessä kuluvalla kaudella 57 ottelussa liigauransa ennätyspisteet 10+4. Isokokoinen (191 cm/ 93 kg) laitahyökkääjä on edustanut Liigassa myös Bluesia. Hän kuuluu myös Viron maajoukkueen vakiokasvoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle