TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Roman Turekille rahakas jatkosopimus

NHL / Uutinen
Calgary Flamesin maalilla maagisia otteita alkukaudella esittänyt tsekkivahti Roman Turek teki neljän vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Uusi sopimus on tuo Turekille rahan lisäksi myös mielenrauhaa, sillä sopimuksessa on ns. no-trade clause, joka takaa sen ettei miestä voi kaupata muualle ilman hänen suostumustaan. Jatkosopimus kattaa siis neljä seuraavaa kautta ja on arvoltaan 19 miljoonaa US dollaria. Flames ei ole aiemmin antanut pelaajalleen näin rahakasta sopimusta.

Turek on pelannut tällä kaudella 17 peliä, joista hän on voittanut peräti 13. Turekin torjuntaprosentti on huima 94.0% ja mies on päästänyt vain 1.64 maalia ottelua kohti. Nollapelejä on kertynyt jo kolme. Turek on myös valittu kerran viikon pelaajaksi.

Turek pelasi kolme kautta Dallasissa ja kaksi St.Louisissa ennen siirtymistään viime kesän varaustilaisuuden alla Calgaryyn isossa kaupassa. Flames sai kaupassa Turekin lisäksi St.Lousin 4. kierroksen varausoikeuden. St.Louisiin siirtyivät Fred Brathwaite, Daniel Tkaczuk, Sergei Varlamov ja Calgaryn 9. kierroksen varausoikeus.

Flamesin toimitusjohtajan seuraava tehtävä on veistellä jatkosopimus Jarome Iginlalle. Iginla johtaa NHL:n piste- ja maalipörssiä. Yhdeksässätoista ottelussa Iginla on iskenyt 16 maalia ja yhteensä 31 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle